Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Blonde / Craig David - Nothing Like This
Naptár ikon
2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly napja van.
Tanítót keres a Bocskai
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Tanítót keres a Bocskai
Elválasztó

Több tanítót is alkalmaznának. 

Alsós tanító munkatársat keres a halásztelki Bocskai István Református Általános Iskola. Az intézményben három első osztály indul, így több pedagógus számára is elérhető az állás. Az elvárások között a szakirányú főiskolai végzettség és szakképzettség mellet szerepel, az informatikai eszközök gyakorlati szintű ismerete, valamint a kreativitás. Előnyt jelent a szakmai gyakorlat, a Meixner-módszer alkalmazásában szerzett jártasság, valamint az iskolaotthonos oktatási rendszer ismerete. Az intézmény a bértábla szerinti juttatás mellett utazástámogatást, cafeteriát és albérleti támogatást is biztosít. Az állásokra korhatári megkötés nélkül jelentkezhetnek a pedagógusok, valamint gyakornokok jelentkezését is várják a titkarsag@bocskairefaltisk.hucímen, de a jelentkezők személyesen is leadhatják az önéletrajzaikat az intézmény titkárságán. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink