Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Szóban vizsgáznak a gyerekek
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Szóban vizsgáznak a gyerekek
Elválasztó

Elkezdődtek a szóbeli vizsgák.

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a szóbeli felvételi vizsgákat március 3-8. között tartja a Koncertteremben, tették közzé az iskola honlapján. A pedagógiai programnak megfelelően a felvétel feltétele a matematika és a magyar nyelvi központi írásbeli feladatlap megírása, valamint a szóbeli vizsgán való részvétel. Írásbeli felvételi vizsga hiányában a tanulókat nem tudják behívni a szóbeli vizsgára, a felvételi eljárásban nem vesznek részt. Arra kérik a felvételizőket, hogy a vizsga időpontja előtt legalább 10 perccel korábban jelenjenek meg a helyszínen. A szóbeli felvételi beosztása a hunyadi.halasztelek.hu oldalon olvasható.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink