Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Szigetszentmiklósi bonbon nyerte az édességek Oscar-díját
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Szigetszentmiklósi bonbon nyerte az édességek Oscar-díját
Elválasztó

Idén is díjazták a szigetszentmiklósi Sweetic csokoládéit a legnívósabb nemzetközi gasztronómiai versenynek számító Great Taste Awardson.

Ahogyan tavaly, úgy idén is két bonbon kapott magas kitüntetést. Két csillagot kapott az ötfűszeres desszertjük, egy csillagot pedig az egzotikus hangulatú kókusz-mangó-passiógyümölcs praliné. Zala Judit, a desszertek készítői a Lakihegy Rádiónak elmondta, az idei díjak azért különlegesek számukra, mert a két nevezett bonbont, a vásárlói vélemények és ötletek alapján választották ki.
A mindössze három éve alapított cég, ezzel már az ötödik nemzetközi díjat zsebelte be. A két Great Taste Awards között volt egy másik nagy nevű nemzetközi verseny is, az International Chocolate Awards. Ezen egy ötödik bonbonjukkal a kelet-európai bronzérmet hozták el- mondta el Zala Viktor a szigetszentmiklósi manufaktúra egyik alapítója. Már gondolkodnak azon is, hogy a következő megmérettetésre milyen desszertet nevezzenek- tette hozzá Zala Judit.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Lakossági és ipari területekre LED világítási termékek kültérre és beltérre 2-től 5 éves garanciával!
Gyerek lámpák, különleges Tiffany lámpák, kert világítás, csillárok, lámpák- csarnokokba, raktárakba a LEDKOR-tól.
A világítási igényedet ingyenesen felmérik és megtervezik! 
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink