Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Dua Lipa - Break My Heart
Naptár ikon
2020. október 27. kedd Szabina napja van.
Szépülnek a közterületek
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Szépülnek a közterületek
Elválasztó

Lesz olyan zöld terület, amelyik átalakul. 

Összetett feladatot lát el ősszel a szigetszentmiklósi Aries Nonprofit Kft., amelynek most egyik fő feladata, hogy átalakítsa a közterületek virágos felületei. Az egynyári növények helyére tartósabb, tétálló növények kerülnek, amelyek átvészelik az hideg időjárással járó megpróbáltatásokat is. Ugyanakkor nemcsak a növényeket, hanem az alattuk lévő földet is több helyen ki kell cserélni, hiszen a homokos talaj nem minden esetben kedvező a virágok számára. Csáki Bernadett, az Aries Kft. városgondozási egységének helyettes vezetője a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy sok helyen kell földcserét végeznie a cégnek a városi parkokban. 

Csáki Bernadett hozzátette, hogy lesznek olyan közterületek, amely jelentős átalakítások esnek majd át, de felhívta a figyelmet arra, hogy ez adott esetben némileg akadályozhatja a forgalmat is. 
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink