Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. május 28. csütörtök Emil, Csanád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Szelektíven
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Szelektíven
Elválasztó

Érdemes gondosan válogatni.

A nem előírásoknak megfelelően válogatott szelektív hulladék nem újrahasznosítható, így azt a szolgáltatók nem is szállítják el azokat a zsákokat, amelyekbe láthatóan más is került. Skultéti László, a térség három településén - Szigethalmon, Szigetszentmiklóson és Halásztelken - hulladékszállítási tevékenységet végző Aries Nonprofit Kft. Környezetgazdálkodási egységvezető-helyettese elmondta, hogy a szelektív anyagokat a megfelelő zsákokban helyezhetik ki az ügyfelek, amelyet aztán a rendes hulladékszállítás napján - előre meghatározott rend szerint - külön járattal szállít el a cég. A műanyag tekintetében a PET palackokat, illetve az HDPE öblítős flakonokat lehet elhelyezni a sárga feliratos Aries-es zsákban - tette hozzá.

A kék feliratos zsákokba kerül a papír hulladék. Skultéti László elmondta, hogy ez lehet a többi között újságpapír, folyóirat, kartondoboz, tiszta csomagolópapír, irodai papírhulladék, telefonkönyv, szórólap és reklámkiadvány. A Tetra Pack üdítős vagy tejes dobozok, csak kiöblített állapotban dobhatók a szelektív papíranyagok közé.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ma megrendeli, holnap szállítjuk!!!

A zöldségen és száraz árunk kívül, otthonába szállítjuk a lisztet, a cukorot, a vegyipari termékeket, a fürdőszobai kellékeket vagy a mosószereket. 

Rendelését hétfőtől - szombatig adhatja le.

Bármilyen terméket, ami szükséges a mindennapokhoz!
 

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink