Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. szeptember 21. hétfő Máté napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Szavazhatnak a lakók
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Szavazhatnak a lakók
Elválasztó

Neveket kapnak az utcák. 

Új utcáknak keresnek nevet Halásztelken és a választásba bevonják a helyieket is. A folyamatosan fejlődő és bővülő városban a frissen kialakuló telkek tulajdonosai közül többen is címképzési eljárást kezdeményezett a polgármesteri hivatalnál, amely a terület kialakításával párhuzamosan az utcákat is elnevezné. Az Önkormányzat közösségi oldalán szavazást indított, amelynek keretében tíz elnevezés közül választhatnak a helyiek. Mivel a Latinovits Zoltán utcára merőleges közterületekről van szó, a város olyan listát állított össze, amelyen a nemzet színészei, valamint korábbi kiváló művészek szerepelnek, többek között Latinovits Zoltán testvére, Bujtor István is névadó lehet, de Kállai Ferenc, Sinkovits Imre, vagy éppen Tolnay Klári nevét is viselheti utca Halásztelken. Szavazni június 26-ig lehet. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink