Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 05. vasárnap Györgyi napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Családban marad!- I... Lakihegy Rádió
Svédekkel búcsúzik Király
Elválasztó
Hírek » Sport » Svédekkel búcsúzik Király
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A MOB elnöke szoros együttműködésben bízik az Emberi Erőforrások Minisztériumával. Mint ismert a kormány hétfői előterjesztése alapján átalakul a magyar sport irányítási és finanszírozási rendszere. Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke mai  sajtótájékoztatóján kifejtette, a magyar sport akkor tud továbbmenni, ha nem a pénz, hanem a szakmaiság a fontos, hozzátette, továbbra is szoros együttműködésre számít az Emberi Erőforrások Minisztériumával.Eldőlt kivel játszunk. A Magyar Labdarúgó-szövetség ma honlapján tette közzé, hogy a  magyar labdarúgó-válogatott november 15-én a svédeket fogadja felkészülési mérkőzésen Budapesten. Ezen a meccsen búcsúzik Király Gábor és Juhász Roland a nemzeti csapattól. Válogatottunk november 13-án játssza idei utolsó vb-selejtezőjét, az ellenfél az andorrai csapat lesz a Groupama Arénában. A svédek elleni, két nappal későbbi meccs szintén ott lesz. Negyedszer is aranyérmes a kerékpáros. A Dohában zajló országúti kerékpáros világbajnokság szerdai napján a német Tony Martin nyerte a férfi időfutamversenyt. A 31 éves kerekes 2011, 2012 és 2013 után negyedszer léphetett a dobogó legfelső fokára, ezzel rekordot állított. Martin szinte percentént tett meg egy-egy kilométert, a 40 km-es szakaszt 44 perc 42 másodperc alatt teljesítette.
Kép forrása:Hosszabbítás

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink