Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kings Of Leon - Pyro
Naptár ikon
2020. február 26. szerda Edina napja van.
Sikeresek a tököli dartsosok
Elválasztó
Hírek » Tököl » Sikeresek a tököli dartsosok
Elválasztó

És még segítenek is. 

Szép eredményeket értek el a tököli dartsosok az elmúlt esztendőben – derült ki az egyesület tájékoztatásából. Kiemelendő volt az utánpótlás korcsoportban Monhalt Barnabás, aki a gyermek kategóriában második helyen végzett az országos bajnokságon. A felnőttek között a legeredményesebb versenyző Jehirszki György volt, aki a Budapest Bajnokság I. osztályában az összetett 4. helyén végzett, a Magyar Darts Liga Dél-Budapesti régiójának alapszakaszát megnyerte, majd az országos döntőn a bronzérmet szerezte meg. A tököli felnőtt csapat az NB III alapszakaszában csoportgyőztes lett. Az egyesület a sikerek mellett versenyeket is rendezett, amelyen sokaknak biztosított sportolási lehetőséget, emellett pedig folyamatosan együttműködik a fogyatékosok regionális sportegyesületével. Ezt a jövőben is folytatni kívánja a klub, amely az idei esztendőben még sikeresebben szeretne működni. Az egyesület immár új helyen, a Tubi Étterem emeleti részében várja a darts iránt érdeklődő tökölieket.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink