Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 18. csütörtök Andrea napja van.
Segítség a menekülő családoknak
Elválasztó
Hírek » Tököl » Segítség a menekülő családoknak
Elválasztó

Folyamatosan zajlanak az egyeztetések a segítségnyújtásról.

 Hoffman Pál, Tököl polgármestere a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy kialakult háborús helyzetre tekintettel azonnal felvette a kapcsolatot a beregszászi főiskola vezetésével, hiszen az intézménnyel már csaknem két évtizede ápolnak élő kapcsolatot - minden évben 500 ezer forinttal támogatja munkájukat a tököli önkormányzat. A vezetőség visszajelzése szerint továbbra is elsősorban anyagi segítségre van szükség, amelyet az önkormányzat biztosít számukra. Hoffman Pál megjegyezte, hogy van olyan Kárpátaljáról elmenekült család, amely Tökölre került a napokban. Ők rokonokhoz érkeztek, de a munkakeresésben segítséget nyújtanak nekik. Kiemelte azt is, hogy vállalkozóktól is vannak felajánlások, a tököli gyerektábort is előkészítik menekültek fogadására, illetve igény esetén segítik a határ menti magyar településeket is.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink