Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 21. kedd Konstantin napja van.
Rosbergé a pole
Elválasztó
Hírek » Sport » Rosbergé a pole
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Galambos Péter ezüstérmet szerzett a könnyűsúlyú egypárevezősök szombati döntőjében az evezősök világbajnokságán, Rotterdamban.ért célba, megelőzve a szám idei Európa-bajnokát, a szlovák Lukás Babacot. Galambos Péternek ezt megelőzően 2012-ben, Plovdivban sikerült ezüstöt szereznie.
Négy számban győzött szombaton Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának nyitóállomásán Franciaországban. Hosszú szombaton 100 méter háton, 400 méter gyorson, 100 méter vegyesen és 400 méter vegyesen győzött. 100 méter gyorson Hosszú a második, Jakabos Zsuzsanna a harmadik lett. Jakabos 200 méter pillangón és 400 méter vegyesen a harmadik helyen zárt. Hosszú 50 méter pillangón a hatodik lett. Az egyetlen magyar férfi versenyző, Mészáros Márk a 200 méter gyors a nyolcadik helyen csapott a célba.
Edzői pályafutása legfiatalabb keretével készül a Feröer-szigetek elleni világbajnoki selejtezőre Bernd Storck. A labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a hosszú távú fiatalítás jegyében állította össze a világbajnoki selejtezőre készülő együttest. A diósgyőri Bognár István és az újpesti Kálnoki Kis Dávid mellett az U21-es válogatottból Vida Máté, a Vasas játékosa is csatlakozhat majd a kerethez a korosztályos együttes jövő csütörtöki, Liechtenstein elleni Európa-bajnoki selejtezője után. De ott van a csapatban Kalmár Zsolt is. A magyar labdarúgó-válogatott szeptember 6-án, idegenben játssza első vb-selejtezőjét Feröer ellen.
A címvédő Kiss Norbert második lett a kamion-Európa-bajnokság magyarországi állomásának szombat délutáni első futamán a Hungaroringen. A második időmérő ma délelőtt, a harmadik futam 14 órakor rajtol.
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma–1-es Belga Nagydíj szombati időmérő edzését, így ma ő indulhat az első rajtkockából. A holland Max Verstappen (Red Bull) pályafutása legjobbjaként második lett, míg a finn Kimi Räikkönen (Ferrari) a harmadik. A futam 14 órakor rajtol.
kép: civilhetes.net

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink