Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Rangos elismerés
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Rangos elismerés
Elválasztó

 Gyémánt minősítésű énekesek.

Minden százhalombattai csoport és szólista a legkiválóbb, gyémánt minősítésben részesült a Tökölön megrendezett Országos Pünkösdi Népdalünnepen. Új diákokkal bővült idén a Bodzafa Énekegyüttes, amelynek tagjai az Arany, a Kőrösi és az 1-es iskolából kerülnek ki. Nagy sikert arattak az országos minősítő versenyen a Kisbodzák, valamint Csata Beatrix, Drienkó Károly és Földváry Eszter szólisták is. A neves szakemberekből álló zsűri nagy elismeréssel nyilatkozott a százhalombattai gyerekekről és Násztorné Réczey Éva magas színvonalú felkészítő munkájáról.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink