Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kelemen Kabátban - Milyen Jó
Naptár ikon
2021. január 27. szerda Angelika napja van.
A piacra nem vonatkozik a korlátozás
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » A piacra nem vonatkozik a korlátozás
Elválasztó

Óvatosan, de szabadon.

A járványügyi helyzet miatt ismét bevezették a vásárlási idősávokat, így hétköznap 9 és 11 óra, hétvégén 8 és 10 óra között csak a 65 évnél idősebbek mehetnek a boltokba vásárolni. Fontos, hogy a szépkorúak ezen kívül is bármikor vásárolhatnak, de a megjelölt sávokban kizárólag csak ők látogathatják az üzleteket. A kormánydöntéssel kapcsolatban megszólalt a dunaharaszti operatív törzs nevében Szalay László polgármester, aki közleményben jelezte, hogy a városi piacon nem vezetik be ezt a korlátozást. A polgármester hozzátette, hogy bízik a helyiek fegyelmezettségében és együttműködésében, vagyis abban, hogy szabadtéren is viselik a maszkot, illetve megtartják a biztonságos távolságot. Amennyiben ez így lesz, akkor nem kell a későbbiekben sem szigorúbb intézkedéseket bevezetni.

Fotó: dunaharaszti.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink