Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. december 08. csütörtök Mária napja van.
Patak Fesztivál Hullám 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Patak Fesztivál Hullám 
Elválasztó

Megnyílt az idei Patak Fesztivál a Városi Galériában.

A magyar képzőművészeti életben meghatározó eseményt 1999 óta rendezik Szigetszentmiklóson. A témára 55 művész küldte be alkotását. A beérkezett műveket Szemadám György Munkácsy-díjas festőművész elnökletével további négy szakember zsűrizte: Dréher János és Varga-Amár László Munkácsy-díjas festőművészek, Puha Ferenc festőművész, a fesztivál kurátora és a kiállítás rendezője, illetve Kontra-Solti Eszter, a Városi Galéria vezetője, a fesztivál szervezője. A fődíjat Erdős János vehette át Lupa Jánostól, Szigetszentmiklós Város Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnökétől, aki rádiónknak elmondta, idén is különleges és egyedi alkotásokat tekinthetnek meg az érdeklődők a kiállításon, amely október 27-ig látogatható. Hozzátette, a meghívásos képzőművészeti seregszemle és pályázat idei hívószava a hullám volt, amely a művészek által készített festmények mindegyikénél megmutatkozik.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink