Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 26. péntek Ervin napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Párizsnak most kell
Elválasztó
Hírek » Sport » Párizsnak most kell
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

81 kiemelt eseményt támogat az államtitkárság. A sportért felelős államtitkárság közleménye szerint állami támogatással idén 81 kiemelt eseményre kerülhet sor Magyarországon. Szabó Tünde államtitkár erről a mai, budapesti nemzetközi sportmenedzsment-konferencián beszélt előadásában, amelyben részletesen szólt az idehaza megvalósuló kiemelt sporteseményekben való állami szerepvállalásra. Leszögezte, hogy a kormány a sportra nemzetstratégiai ágazatként tekint, "ezáltal a sportversenyek rendezésének támogatása kiemelt fontosságú cél, hiszen a sportirányítás hazai rendszerének átalakításával kitűzött hármas célrendszernek ez az egyik fontos eleme. 
Vereséggel kezdtük az elitkört- számolt be a Csakfoci.hu. A magyar  U17-es válogatottunk Izrael ellen megkezdte szereplését az elitkörben, melynek tétje a horvátországi Eb-részvétel.  A Telkiben megrendezett mérkőzés elején a vendégek voltak jobbak, és ez így is maradt. 1-0 lett a végeredmény az Izrael javára. 
Párizsnak nem opció a 2028-as rendezés - írta az MTI. A 2028-as olimpia megrendezése nem opció a négy évvel korábbi játékokra kandidáló Párizs számára - jelentette be a francia főváros pályázatának vezetője ma. Mint fogalmazott: Most vagy soha. Nem fogunk visszatérni 2028-ban. Hozzátette, nem ellenzik azt az elgondolást, amely szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szeptemberi kongresszusán ne csupán a 2024-es, hanem a 2028-as játékok odaítéléséről is döntsön, ám a későbbi időpont nem megfelelő számukra.  
 
Kép forrása: 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink