Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 26. péntek Ervin napja van.
Paralimpikon lehet a túlélő
Elválasztó
Hírek » Sport » Paralimpikon lehet a túlélő
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Békéscsaba második csapata ellen, idegenben kezdi meg tavaszi menetelését a Szigetszentmiklósi TK labdarúgócsapata. A térségi csapat szezonnyitója egy hete elmaradt, így most vasárnap próbálhatják ki először a télen gyakoroltakat élesben a miklósi focisták. A találkozó 14 óra 30 perckor kezdődik. Csurka Zoltán vezetőedző elmondta, a Békéscsabai fiatalok már az odavágón is jó benyomást tettek rá hajtós, küzdős játékukkal. Hozzátette, csapatának idegenben is csak a győzelem elfogadható, de nem számít most sem könnyű mérkőzésre.
Álomgyilkosság történt. Ezt mondta a budapesti olimpiai pályázat ügyében Orbán Viktor, miniszterelnök a Kossuth Rádióban. A kormányfő úgy fogalmazott, azért kellett a pályázat visszavonását javasolni, hogy megmentsék Magyarországot a szégyentől. Szerinte az olimpia elnyeréséhez egység kellett volna, de még egy sikeres népszavazás után is, ahogy fogalmazott, ronggyá verték volna a budapesti pályázatot.
Paralimpikon lehet a brazil tragédia túlélője - számolt be a Blikk. A 24 éves  kapus egyike azon három labdarúgónak, aki túlélte a november 28-ai repülőszerencsétlenséget. A Chapecoense együttesét szállító gép Kolumbia felett zuhant le, 71 ember meghalt. Jakson Follmann a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett, a jobb lábát amputálni kellett. Művégtagot február elején kapott. Azt nyilatkozta, miután hozzászokott, folytatja a sportolást, és az is lehetséges, hogy paralimpiára készül majd. 
 
Kép forrása: Fox Sports

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink