Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 26. péntek Ervin napja van.
Otthon kaptak ki
Elválasztó
Hírek » Sport » Otthon kaptak ki
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Békéscsaba nagy csatában 26-25-re nyert a Budaörs otthonában a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén. A csabaiak az első pontjaikat szerezték idegenben a mostani idényben, és fontos lépést tettek a bennmaradás felé.
A PEAC-Pécs 14 ponttal, 72-58-ra legyőzte a PINKK-Pécs együttesét a női kosárlabda NB I rájátszásának csütörtöki mérkőzésén, a hetedik helyért zajló párharc első mérkőzésén. A második találkozót szombat este rendezik Kozármislenyben. A párharc az egyik csapat második győzelméig tart.
Egyik magyar induló, Gara Tícia, Gara Anita és Hoang Thanh Trang sem jutott tovább a Magas-Tátrában rendezett női sakk Európa-bajnokságról a 2020-as kieséses rendszerű világbajnokságra. A 11 fordulós svájci rendszerű kontinensviadalon Gara Tícia 7 ponttal a 21. helyen végzett, míg Gara Anita (55.) és Hoang (56.) 6-6 pontot gyűjtött. A versenyt az orosz Valentyina Gunyina nyerte veretlenül, 9 ponttal. Az Eb-ről 14-en kvalifikáltak a 2020-as kieséses rendszerű vb-re.
A Kanadai Magyar Hokiklub (KMH) a szlovák Extraligába készülő DVTK Jegesmedvék farmcsapataként indulna a jégkorong Erste Liga következő idényében. Az erről szóló szándéknyilatkozat szerint a 2018/19-es szezonban "KMH-DVTK Jegesmedvék" néven közös csapatot indítanak a sorozatban, a hazai mérkőzéseiket pedig a Tüskecsarnokban játsszák majd.
Az M4 Sport közvetíti élőben az UVSE mai és holnapi mérkőzését a női vízilabda Euroliga oroszországi négyes döntőjéből. A magyar csapat a mai elődöntőben a spanyol Sabadell együttesével találkozik 16.15-től. Ha az UVSE szombaton a harmadik helyért játszik, 11.15-től lesz a meccs, ha viszont döntőbe jut, akkor 12.45-től látható. 
A Kínai Labdarúgó Szövetség tíz mérkőzésre eltiltotta Guzmics Richárdot, a másodosztályú Jenpien Funde magyar válogatott védőjét, mert a vasárnapi mérkőzésen súlyos szabálytalanságot követett el. A meccsen Guzmics előbb könyökkel megütötte ellenfelét, aki a földre került, ekkor a magyar hátvéd rálépett a nyakára. Az eltiltás mellett a sportolóra 70 ezer jüanos (2,8 millió forint) pénzbüntetést is kiszabott a szövetség.
kép: budaorsiinfo.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink