Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Vengaboys - Boom boom boom
Naptár ikon
2020. szeptember 21. hétfő Máté napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Online felületen is beiratkozhatnak
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Online felületen is beiratkozhatnak
Elválasztó

Kihasználják a modern lehetőségeket. 

Akár digitális úton is beiratkozhatnak a felvételt nyert diákok a halásztelki Hunyadi Mátyás Gimnáziumba. Ehhez a Kréta rendszer általános iskolai felületén kell bejelentkeznie a szülőnek és ki kell választania azt az intézményt, amelybe a gyermeke felvételt nyert, majd meg kell adni a kért adatokat. Amennyiben valaki még nem rendelkezik hozzáféréssel a rendszerhez ideiglenes regisztrációt készíthet, amely segítségével szintén megoldható a digitális beiratkozás. Emellett a személyes ügyintézésre is lehetőséget biztosít az intézmény. Aki ezt a formát választja az június 23-án kedden és június 24-én szerdán 9 és 18 óra között intézheti a beiratkozással kapcsolatos ügyeket a halásztelki középiskolában. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink