Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Mr. Vasovski /Radics Gigi - Illuminate
Naptár ikon
2020. május 31. vasárnap Angéla napja van.
Okosodnak az utcák
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Okosodnak az utcák
Elválasztó

Hat okos zebra lesz Dunaharasztiban
 

Hamarosan már hat okos zebra működik Dunaharasztiban. A telepítésükről még tavaly döntött a városi képviselő-testület és mostanra elkészült a beruházás, már csak az engedélyek megszerzésére és a szükséges szerződések megkötésére kell várni, de heteken belül megtörténik a beüzelemés. Egy okos zebra már működik a Fő úton, de a többire sem sokat kell már várniuk a közlekedőknek.  Az okos zebra egy olyan fejlesztés, amely jelentősen megnöveli az úttesten átkelő gyalogosok biztonságát, és segíti a járművezetőket a tájékozódásban. Érzékeli, ha valaki a járda széléhez közelít, és át akar kelni a másik oldalra. Ekkor az útba épített világító testek segítségével fényjelzéssel figyelmezteti a szerkezet a járművezetőket arra, hogy valaki áthalad az úttesten.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink