Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 27. szombat Zita napja van.
Nyugdíjkiegészítés jöhet
Elválasztó
Hírek » Belföld » Nyugdíjkiegészítés jöhet
Elválasztó

Ismét nyugdíj-kiegészítést kaphatnak az idősek.
 

Utólagos emelést kaphatnak a nyugdíjasok. Erről a miniszterelnök beszélt a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor úgy fogalmazott, a kormány tartja magát a nyugdíjak értékének megőrzéséhez és hozzátette, hogy a nyugdíjak értéke évek óta emelkedik. Az interjúban szó volt az őszi nyugdíj-kiegészítésről is, amiről azt mondta, novemberben derülnek ki az adatok és ha szükséges lesz - és általában szükséges szokott lenni -, akkor végrehajtja a kormány az utólagos emelést.
Orbán viktor kitért az újabb nemzeti konzultációra is. Szerinte az javíthatja a bevándorlás kérdésében a magyar nemzeti pozíciót. Közölte: éppen ezért mindenkit arra kér, hogy vegyen részt a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáción. Hozzátette, hogy a terv le van írva, azt maga Soros György tette közzé. A kormányfő úgy fogalmazott: Soros György pontokba szedte az akciótervét arról, mit kellene tenni szemben azzal, amit a magyar kormány javasol, és jelenleg ennek végrehajtásán dolgoznak a brüsszeli bürokraták.
kép: mti.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink