Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Nyitott szertárkapuk 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Nyitott szertárkapuk 
Elválasztó

A gyereknapon megnyílnak a magyarországi tűzoltólaktanyák.

Idén is megrendezik a Nyitott szertárkapuk eseményt, amikor a magyarországi tűzoltólaktanyák vendégül látják az érdeklődőket. Hajdú Imre, az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője rádiónknak elmondta, a szigetszentmiklósi laktanyában május 28-án délelőtt 10 órától délután 4-ig várják a családokat. Hozzátette, a kisebb és nagyobb gyermekeknek, sőt a szülőknek is többféle izgalmas és érdekes programmal készülnek. Kiemelte, olyan riasztásokat is végigkövethetnek a résztvevők, amik megegyeznek a valódi akciókkal, mely során fény és hangjelzéssel indulnak el a tűzoltó autók a helyszínről.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink