Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Jetlag & Koszi Janka - Temegén
Naptár ikon
2020. szeptember 27. vasárnap Adalbert napja van.
Nem viszik el a nagyobb faágakat
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Nem viszik el a nagyobb faágakat
Elválasztó

Gyűjtenek, de nem mindent. 

Ismét lesz zöldhulladék-gyűjtés Dunaharasztiban. A város internetes oldalának beszámolója szerint novemberben négy hétvégi napon, 14-én, 15-én, 21-én és 22-én járják majd a város kijelölt területeit a szolgáltató munkatársai. Az önkormányzati oldalon közzétett tájékoztatóban az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. munkatársai az érintett napokon hajnali öt órakor kezdik majd a munkát, így a cég javasolja, hogy előző este tegyék ki az ingatlantulajdonosok a hulladékot a portájuk elé. A cég kérése még, hogy a leveleket, füvet a gyűjtést megelőző nap, zsákokban helyezzék ki az utcára. A zsákok súlya egyenként nem haladhatja meg a 20 kilogrammot. A szolgáltató munkatársai csak azokat az ágakat szállítják el, amelyek maximum másfél méter hosszúak, a tulajdonosoknak ezekből többet össze kell kötözniük, hogy pakolásra és szállításra alkalmasak legyenek. A cég az ágas-bogas, fákat és a 15 centiméternél vastagabb átmérőjű ágakat nem szállítja el. A zöldhulladék begyűjtése után a helyszínen maradt, elszórt növényi részek miatt, reklamációt nem fogad el a cég. A szolgáltatás a lakosság számára ingyenes, a költségeket az Önkormányzat állja, de a város teljes területén tilos az avar és a kerti zöldhulladék égetése tilos és szabálysértésnek minősül.

Fotó: dunaharaszti.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink