Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Nem sérültek meg az utasok
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Nem sérültek meg az utasok
Elválasztó

Kigyulladt egy autóbusz csütörtökön reggel az M0-ás autóút 19-es kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében.

A tűzoltók kiérkezésekor a busz teljes egészében égett, a rajta utazó negyvenhét ember időben, sérülések nélkül elhagyta - tájékoztatott Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. Az eset kapcsán Csámpai Attila megjegyezte, hogy a személyautók tulajdonosai kifejezetten biztonságossá teszik az autó használatát azzal, ha porral oltót tartanak a járműben. Bár nem kötelező tartozék, mégis megéri rászánni néhány ezer forintot egy tűz oltására alkalmas berendezésre. Habbal is lehet autótüzet oltani - ilyenkor kültéri felhasználásra szánt darabot kell beszerezni, hogy az autóban tárolva télen se fagyjon bele a töltet - tette hozzá a szóvivő.

Mielőtt valaki oltásra alkalmas készüléket vásárol, érdemes felkészülni arra is, hogy arra bármikor szükség lehet. Nem gyakori jelenség, de előfordulhat, hogy felcsapnak a lángok az autóban, így célszerű felkészülten nekiállni az oltásnak - emelte ki a szóvivő.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink