Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Nem mindegy mivel fűtünk
Elválasztó
Hírek » Taksony » Nem mindegy mivel fűtünk
Elválasztó

Tilos hulladékkal fűteni

- erre hívja fel közleményében a lakosság figyelmét a taksonyi Polgármesteri Hivatal. A fűtési szezon kezdetével arra figyelmeztetnek, hogy a környezetünk és egészségünk védelme érdekében, ne helyezzenek hulladékot a kazánokba. A kezeletlen fa és a papír kivételével tilos a háztartási tüzelőberendezésekben minden hulladék elégetése. Kitérnek arra is, hogy az, aki ilyet észlel környezetében, bejelentést is tehet az  illetékes Kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatalában, ahol a panaszt a környezetvédelmi hatóságok kivizsgálják. Komoly füstszennyezés esetén érdemes hivatali időben értesíteni a közterület-felügyelőt a 06-24-520-783-es telefonszámon, hivatali időn kívül pedig rendőrséget hívni, mert a tettenérés önmagában is bizonyíték. Azokat, akik nem tartják be az égetéssel kapcsolatos előírásokat, bírsággal sújtanak a hatóságok.

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink