Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Munkáltatói igazolást kell bemutatni
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Munkáltatói igazolást kell bemutatni
Elválasztó

Szigorított rend szerint fogadják a gyerekeket.

A veszélyhelyzet idejére kijelölt szigetszentmiklósi óvodai és bölcsődei ügyeleti rend változott a március 23-ai hét kezdetével. Az ügyeletet a Mocorgó Óvoda látja el a következő időszakban. Jelentkezni minden szigetszentmiklósi óvodából az ugyelet.ovoda.2310@gmail.com e-mail címen lehet, az ügyeletet igénylése előtti napon 10 óráig. A bölcsődei ügyeletet a Városi Bölcsőde látja el reggel 6 óra és 17 óra között. Jelentkezni a vezeto@varosibolcsode.szszm.hu email címen lehet. A nevelési intézmények azt kérik, hogy szükség esetén csak közfeladatot ellátó szülők gyermekei, illetve az élelmezésben dolgozó szülők vegyék igénybe a szolgáltatást. Ehhez feltétlenül szükséges a munkáltatói nyilatkozat bemutatása, amellyel minkét szülő igazolja aktív munkaviszonyát. További részletek a www.szigetszentmiklos.hu weboldalon.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink