Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Topic & A7S - Breaking me
Naptár ikon
2020. szeptember 26. szombat Jusztina napja van.
Működik az új receptfelírási rendszer
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Működik az új receptfelírási rendszer
Elválasztó

Jók a tapasztalatok

Jók az első hét tapasztalatai, jól működik az új receptfelírási- és kiváltási rendszer. A jelenlegi rendkívüli helyzetben az időseknek nem kell személyesen elmenniük a rendszeresen szedett gyógyszereikért, ezt helyettük megtehetik a hozzátartozóik is. Dr. Békássy Szabolcs, dunavarsányi háziorvos, a Kis-Duna menti Praxisközösség szakmai vezetője a Lakihegy Rádiónak elmondta: az új rendszer nagyban segíti a megelőzést. Dr. Békássy Szabolcs hozzátette, hogy mielőtt a paciens elindulna az orvosához, keresse meg a szakembert telefonon. Az orvosok ilyen formában is tudnak elektronikus receptet kiállítani, de az egyéb elektronikus rendszereken keresztül is állnak a betegek rendelkezésére. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink