Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 26. péntek Ervin napja van.
Miért egyszerre újulnak meg az utak?
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Miért egyszerre újulnak meg az utak?
Elválasztó

Rég várt útfejlesztések zajlanak Szigetszentmiklóson. 

Az önkormányzat saját beruházásában teljesen megújul a Massányi Károly út, amely előreláthatólag szeptember közepére készül el - erre a fejlesztésre a megkötött szerződés szerint október végéig lenne ideje a kivitelező cégnek, de a kialakult közlekedési helyzetre tekintettel az önkormányzat sürgeti a befejezés időpontját. A Csepeli út szigetszentmiklósi szakaszának felújítását a Magyar Közút Nonprofit Zrt. végezteti az állam nevében. A mintegy 6 kilométeres útszakasz teljes felújításán túl, a körforgalom építésének munkálatai is elkezdődtek. A teljes befejezés határideje novemberre tehető. Az M0-ás déli körgyűrűjének fejlesztése szintén állami finanszírozással valósul meg, amely 2020-ra készülhet el. Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere a kialakult közlekedési helyzet miatt egyeztetésre invitálta az érintett szervek képviselőit. Mint azt elmondta, a tanácskozás során szó esett az ütemezésről is. Mint azt a Magyar Közút képviselője is elmondta, a Csepeli út és az M0-ás autóút felújítása azért esett egy időpontra, mert a források így álltak rendelkezésre. Amennyiben azt nem használták volna fel, sokáig elmaradtak volna az útfejlesztések. A korábbi tervek szerint a Massányi Károly út is elkészült volna az iskolakezdésre, azonban előre nem látható okok miatt csúszott a kezdés időpontja - tette hozzá a polgármester.  
Az épülő körforgalom esetében is némi csúszással számolhatott a Magyar Közút, miután közművezetékeket kellett kiváltani a helyszínen. Szabó József kiemelte, hogy a megbeszélésen arról tájékoztatta a beruházó az érintetteket, hogy a körforgalom szeptember végére elkészül.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink