Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Major Lazer/Nyla & Fuse - Light It Up
Naptár ikon
2020. április 01. szerda Hugó napja van.
Megújul az állomás
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Megújul az állomás
Elválasztó

Korszerű vasútállomás.

Folytatódik a százhalombattai vasútállomás teljes rekonstrukciója, amely során új utastájékoztató rendszer is kiépül – tájékoztatott a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Megújul a villamosvezeték-hálózat, a víz- és csatornarendszer. Korszerű fűtőberendezés és energiatakarékos megvilágítás növeli majd az épület energiahatékonyságát. A peronokon és az épületen is kamerákat helyeznek el a fokozott vagyonvédelem érdekében. A védettséget élvező százhalombattai állomásépület homlokzatát - várhatóan év végére - eredeti állapotban állítják helyre. A pályarekonstrukciós beruházás során egységes, akadálymentes terepszintet alakítanak ki, valamint fákat, cserjéket ültetnek. (Kép: hirtukor.hu)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink