Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 26. péntek Ervin napja van.
Még zsibbadt a lába
Elválasztó
Hírek » Sport » Még zsibbadt a lába
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Fővárosi Közgyűlés egyeztetést kért az olimpiai pályázatról. A határozatban Tarlós István főpolgármestert kérik, tárgyaljon a Magyar Olimpiai Bizottsággal és a kormánnyal arról, hogy tekintettel "a megszűnt nemzeti egységre", van-e értelme fenntartani a budapesti pályázatot a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére. A Fővárosi Közgyűlés a határozatban megállapította, hogy a pályázat mögött ez idáig fennállt nemzeti egység felbomlott, amelyért azokat a pártokat és politikusokat terheli felelősség, akik a korábbi években támogatták az olimpiarendezést és "most alkalmi politikai haszonszerzés reményében korábbi véleményükkel szembefordultak és elárulták a budapesti olimpia ügyét.
Mindenképpen meg kell tartani a népszavazást az olimpiáról. Jelentette ki a Budapesti Olimpiáért Mozgalom alapítója. Szalay-Berzeviczy Attila szerint értelmes vitára van szükség, nem lehet visszalépni. Emellett hozzátette, hogy egy az olimpiarendezést támogató döntés még növelné is a magyar esélyeket. Szerinte a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak azért lenne Budapest a jó megoldás, mert egy precedens-teremtő döntés lenne arra vonatkozóan, hogy egy középméretű város is képes az ötkarikás nyári játékok lebonyolítására.
Fa Nándornak fél év kell, hogy teljesen érezze a lábát -írta a távirati iroda. A vitorlázó sajtótájékoztatón mesélt a Vendée Globe földkerülő versenyéről. Fa Nándor szerint a fegyelmezett versenyzésnek és a jó időjárási taktikának köszönhető, hogy 100 napon belül, és a várakozásait messze felülmúló nyolcadik helyen ért célba. Elmondta, tisztában volt vele, hogy a 29 fős mezőnyből a hajók fele gyorsabb, mint a magyar tervezésű és építésű Spirit of Hungary, de azzal is számolt, hogy ezek egy része nem bírja majd az óceáni igénybevételt. Bár már két hete befutott a majdnem 94 napos versenyről, elárulta, hogy még mindig zsibbadt az összes lábujja, tapasztalatai szerint fél év kell, mire újra teljesen érzi majd a lábát. A vitorlázó újra megerősítette, hogy a teljesítményszintű hajózást lezártnak tekinti, elhatározottan ez volt neki az utolsó versenye. 
 
Kép forrása: mti.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink