Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Szakács GergÅ‘ - Képtelen
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Maradhatnak a könyvek
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Maradhatnak a könyvek
Elválasztó

Haladékot kapnak. 

A korlátozásokra való tekintettel az intézményeknek is saját szabályokat kell meghozniuk. A dunavarsányi Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár közleményben jelezte a helyieknek, hogy akiknél kikölcsönzött könyv van, annak nem kell visszavinnie azt az intézménybe, erre lehetőségük lesz az újranyitást követő két hétben. Az intézmény jelenleg zárva tart, sem a könyvár, sem a művelődési ház nem fogad vendégeket és nem szervez rendezvényeket sem.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink