Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti napja van.
Marad a final four
Elválasztó
Hírek » Sport » Marad a final four
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

További három évig Budapesten marad a final four. A Magyar Kézilabda-szövetség sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a női Bajnokok Ligája négyes döntőjének a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a következő három évben is. Az európai szövetség már korábban kifejezte szándékát a hosszabbításra, de a magyar bejelentéssel most hivatalossá is vált.  A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a házigazda Ferencvárost és az Újpestet is megbüntette ma. A két csapat szombati - 3-3-as döntetlennel záruló meccsén történtek gondok. A bajnoki mérkőzésen a zöld-fehérek  a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírást sértették meg, nem megfelelő ruházat- és csomagátvizsgálásért - 200 ezer forintos büntetést kaptak.  Az Újpest FC-nek pedig 400 ezer forintot kell fizetnie, mert szurkolói jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközt használtak, dobtak a játéktérre, és szidalmazták az ellenfelet.Bombatámadás ért egy ciprusi futballbírót. Giorgosz Nikolau háza előtt, az autójában robbant egy házilag készített pokolgép keddre virradóra.  A bíró nem tartózkodott a kocsiban. A szövetség játékvezetői bizottságának állásfoglalása szerint a 41 éves játékvezető mostanában nem működött közre olyan mérkőzésen, amely ilyen reakciót válthattak volna ki. A rendőrség szerint elégedetlen huligánok vagy olyan bűnözők állhatnak a támadás mögött, akik a bírókat meccsek manipulálására akarják rávenni. Kép forrása: nemzetisport.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink