Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Tiesto/Bright Sparks - On My Way
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Legyünk óvatosak!
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Legyünk óvatosak!
Elválasztó

A koronavírussal terjednek a csalók is.

 A többi között erre figyelmezteti a rendőrség a térségben élőket is. Váraljai Frigyes Károlyné, a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési előadója a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy a veszélyhelyzet kihirdetése óta körültekintőbbnek kell lennünk a hétköznapokban. Megjelentek olyan csalók, akik különböző egészségügyi termékekkel házalnak, az ingatlanok fertőtlenítését vállalják, illetve önkéntesnek adják ki magukat. Fontos, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken dolgozó önkéntesek mindegyike igazolvánnyal rendelkezik, így a városban élőknek érdemes fenntartásokkal kezelniük ezeket a névtelen, hamis megkereséseket. A bűnmegelőzési előadó hozzátette, hogy a bűnözők főleg az idős korosztályra jelenthetnek veszélyt, kihasználva a hiszékenységüket.

 

A kép illusztráció.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink