Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 27. szombat Zita napja van.
A legmagasabb készültséget rendelték el
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A legmagasabb készültséget rendelték el
Elválasztó

Újabb olaj a vízben.

Ismét jelentős mennyiségű fáradt olajra bukkantak a szakértők a Duna szigetszentmiklósi szakaszán. A december 12-ei olajszennyezés helyszínén, vagyis az Ádám Jenő sétány és a Rév sor kereszteződésénél megint nagy mennyiségű fáradt olaj jelent meg az esőcsatorna kifolyójában szerdán. Jelenleg nem lehet tudni, hogy megint valaki odaöntötte-e a szennyezö anyagot, vagy az esőzés okozta az olaj visszafolyását. Ezt jelenleg is vizsgálják a szakemberek, mondta el rádiónknak Siklós Gabriella, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője. A vízügy a legmagasabb, III. fokú vízkárelhárítási védelmi fokozatot rendelte el. A helyszínen lévő szakértők azonnal lezárták az újabb kijáratot is, így gyors munkájuknak köszönhetően most sem jutott olajszármazék a Dunába, tette hozzá a szakértő. A szükséges védekező erők folyamatosan a helyszínen vannak. A munkálatokat nem csak szivattyúval, emberi erővel is próbálják a leghatékonyabban elvégezni. Az olaj eltávolítása az eset óta szüntelenül zajlik, ennek köszönhetően már 150 litert sikerült eltakarítaniuk, emelte ki rádiónknak Siklós Gabriella. Az Országos Vízügyi Igazgatóság szóvivője hozzátette, a munkák nem állnak le, hiszen a Vízügyes munkatársak minden erővel azon dolgoznak, hogy a Duna ágát védjék és minél több olajat el tudjanak onnan távolítani.

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos facebook oldala

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink