Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 17. péntek Paszkál napja van.
Lecsúsztak a dobogóról
Elválasztó
Hírek » Sport » Lecsúsztak a dobogóról
Elválasztó

Kikapott a nőői vízilabda válogatott, de döntőbe jutottak kajakosaink Rióban.

A magyar női vízilabda-válogatott ötméteresekkel kikapott az orosz csapattól a bronzéremért vívott mérkőzésen a riói olimpia pénteki versenynapján, amelyen a női kajaknégyes 500 méteren, a férfi kenukettes pedig 1000 méteren bejutott a szombati döntőbe.
Bíró Attila Európa-bajnok vízilabdacsapata 10 másodperccel a végső dudaszó előtt még 12-11-re vezetett, de az oroszok az utolsó másodpercben szerzett góllal kiverekedték maguknak a büntetőpárharcot, amelyben 7-6-ra győztek. A magyarok négy évvel ezelőtt Londonban, valamint nyolc éve, Pekingben is negyedikként zártak az olimpián.
A kalapácsvető Pars Krisztián - London bajnoka - a hetedik helyen végzett. A szombathelyi versenyző - aki tavasszal műtéten esett át - 75,28 métert ért el a döntőben.
A címvédőnek tekinthető Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina összeállítású kvartett - a londoni győzelem alkalmával Csipes helyén Kovács Katalin ült - futamgyőztesként jutott be pénteken a szombati döntőbe, míg a 2013-ban világbajnok Vasbányai Henrik, Mike Róbert duó ugyan nehezebben, de szintén kvalifikálta magát a fináléba. A kenus páros a pénteki kevésbé meggyőző teljesítménye ellenére éremesélyesnek számít szombaton.
A férfi kajaknégyes - Hufnágel Tibor, Ceiner Benjámin, Kugler Attila, Somorácz Tamás összeállításban - a szombati B döntőbe jutott, ahogyan Molnár Péter is K-1 200 méteren.
A női öttusázók versenyében Kovács Sarolta 17., Földházi Zsófia 27. lett.
Pénteken a gyaloglók versenyében hat magyar volt érdekelt: férfi 50 kilométeren a 20 éves Venyercsán Bence a 44. helyen ért célba, Srp Miklóst kizárták, Rácz Sándor pedig feladta a viadalt. Női 20 kilométeren Madarász Viktória 25., Kovács Barbara 58., Récsei Rita 59.
A jamaicai Usain Bolt a 4x100 méteres váltó tagjaként olimpiai bajnok lett Rio de Janeiróban, ezzel pályafutása kilencedik olimpiai bajnoki címét gyűjtötte be, és feljött az örökranglista hatodik helyére.
Bolt 2008-ban Pekingben, 2012-ben Londonban és most Rióban is megnyerte a 100 és a 200 métert, valamint tagja volt a 4x100-as váltónak. A sztár 2008 óta uralja a 100 és 200 métert, a két szám világcsúcstartója, előbbiben háromszoros, utóbbiban négyszeres világbajnok, és a váltóval is nyert négy vb-t.
A női futballtorna döntőjében a németek úgy nyertek 2-1-re a svédek ellen, hogy a győztes válogatott első gólját a magyar származású Marozsán Dzsenifer szerezte.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fegyelmi eljárást indít négy amerikai úszó - köztük a hatszoros olimpiai bajnok Ryan Lochte - ellen, akik hamisan azt állították, hogy fegyverrel rabolták ki őket.
Lochte, valamint Jimmy Feigen, Gunnar Bentz és Jack Conger azt állította, hogy múlt vasárnap - amikor visszaindultak egy buliból az olimpiai faluba - fegyverrel kirabolták őket. Videofelvételek alapján azonban kiderült, hogy megálltak egy benzinkútnál, ott összetörtek egy tükröt és egy szappantartót a mosdóban, majd összetűzésbe kerültek a töltőállomás személyzetével.
MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink