Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Carbonfools - Opened Doors
Naptár ikon
2020. június 03. szerda Klotild napja van.
Külföldi utazás
Elválasztó
Hírek » Belföld » Külföldi utazás
Elválasztó

Kínába és hat európai uniós tagállamba utazhatnak ingyen nyelvet tanulni a diákok. 

A magyar tanulók külföldi nyelvi kurzusainak szervezéséért felelős miniszteri biztos az M1 aktuális csatornán elmondta, hogy a kormány 140 ezer diáknak alanyi jogon biztosítja a kétszer kéthetes külföldi nyelvtanulás lehetőségét, ami világszerte egyedülálló. Bartos Mónika hozzátette, hogy a programra 90 milliárd forintot lehet fordítani, vagyis diákonként 2 ezer eurót. Ennek célja, hogy a 9. és 11. osztályos diákok az elsőként tanult idegen nyelvben nagyobb jártasságot szerezhessenek. Kínába, az Egyesült Királyságba, Írországba, Máltára, Franciaországba, Németországba és Ausztriába utazhatnak a jövőre induló programban, amire már szeptembertől lehet jelentkezni akár egyénileg, akár csoportosan. A iniszteri biztos azt is elmondta, hogy a részvételhez minimális nyelvtudás is elegendő. 
 
 
Kép forrása: University of Leeds

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink