Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Alexander Rybak - Fairytale
Naptár ikon
2020. május 31. vasárnap Angéla napja van.
Közmeghallgatás
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Közmeghallgatás
Elválasztó

Új bölcsődét építenének Dunaharasztiban

Pályázatot nyújt be Dunaharaszti egy új bölcsőde építésére, a beruházása 141 millió forint önerő különít el a város képviselő-testülete, derült ki a február 10-i közmeghallgatáson. Ugyancsak külső forrás bevonásával tervezik több intézmény energetikai felújítását, de Szalay László polgármester azt is bejelentette, hogy a Hunyadi iskola négy új osztályteremre jelentette be igényét, amelyet vélhetően konténerekkel oldanak majd meg. A város vezetője elmondta, hogy ebben az évben nagyjából 100 millió forintot különít el a város a vízelvezetés fejlesztésére, karbantartására. Ebből az összegből oldják meg az előre tervezett ilyen jellegű beruházásokat, és azokat is, amelyeket a lakosság kérésére indítanak. Az orvosi rendelő műszaki átadását márciusra tervezik és a betegek nyár elején vehetik birtokba a központot. A városnak a fejlesztés árának második részét az idén kell kifizetnie. A közmeghallgatáson ismét téma volt a kerékpárút. A fejlesztés elkezdésével kapcsolatban a város szeretné  megvárni az M0-áson folyó munkák végét, mert a párhuzamos munka jelentős torlódást okozna a Némedi úton, így ebben az évben ez a munka nem kezdődik el. Emellett az önkormányzat még két kerékpárút kialakítását tervezi: az egyik Taksony és Dunaharaszti között, a másik a Paál László utcában a lakóövezet határáig tart majd.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink