Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Mousse T. - Horny
Naptár ikon
2020. április 07. kedd Herman napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Köszönet a csapatmunkáért
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Köszönet a csapatmunkáért
Elválasztó

Polgármesteri köszönet a munkatársaknak, a városnak.

Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere a képviselő-testület nevében jókívánságait fejezte ki minden dolgozónak, aki a köz szolgálatában, a Polgármesteri Hivatalban, a városi intézményekben, illetve a gazdasági társaságokban tevékenykedik. A városvezető munkájukért köszönetet mondott a pedagógusoknak, az okmányiroda és a gyámhatóság munkatársinak, valamint méltatta a rendőrök, polgárőrök, tűzoltók áldozatos munkáját is. Vezér Mihály - megköszönve a kiváló csapatmunkát - örömét fejezte ki, hogy számtalan közösség dolgozik a városban élők biztonságáért, az életszínvonal emeléséért. Százhalombatta polgármestere megköszönte a város lakosságának, hogy a lépviselő-testület által meghirdetett fejlesztési célok mögé állt, akár tettekkel, akár erkölcsi támogatással. A legutóbbi testületi ülésen elmondta azt is: úgy érzi, hogy egység, igazi közösség alakult ki Százhalombattán, amelynek továbbfejlesztése közös érdek.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink