Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Korszerűsítik a csatornahálózatot Dunaharasztin
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Korszerűsítik a csatornahálózatot Dunaharasztin
Elválasztó

Nagy munkába kezdtek. 

Az elhasználódott rendszerben gyakoriak a csőtörések, ezért kicserélik a gerincvezetéket és a házi bekötéseket is. A Dózsa György út mentén húzódó vízvezeték kiváltási munkái, az új gerincvezeték- és bekötő vezetékek kiépítésével, két építési ütemben 2021. október 28-án, a munkaterület átadásával megkezdődtek. A kivitelező első lépésben lehatárolta az első építési ütem munkaterületét, kialakította az anyag depóniákat. A cég mindig az adott építési ütem bontási munkáinak megkezdése előtt tájékoztató levélben kiértesíti az érintett ingatlanok tulajdonosait. Első ütemben a kivitelező a Mátyás Király utca – Földvári utca közötti szakaszon kezdte meg a kivitelezést, majd a második ütemben a Földvári utca - Klapka György utca közötti szakaszon folytatódik a munka. A munkaterület átadás-átvételekor az ÉDV Zrt-nek, mint szolgáltatónak és az Önkormányzatnak, mint a vízvezeték tulajdonosa a munka kezdetekor jelezte a munkát végző vállalkozás felé, hogy a kivitelezéssel érintett területek mentén az ingatlanok vízellátását biztosítani szükséges, valamint azokról az esetekről, amikor az ingatlanokban nem lesz víz értesíteni kell a tulajdonosokat. A teljes kivitelezés időtartama, a nyomvonalon történő burkolatok helyreállításával együtt, hozzávetőlegesen 2 hónap.

Fotó: dunaharaszti.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink