Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Diplo & Sidepiece - On my mind (Purple Disco Machine Remix)
Naptár ikon
2020. november 27. péntek Virgil napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Kígyót fogtak
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Kígyót fogtak
Elválasztó

Keresik a gazdáját. 

Egyelőre nem tudják, hogy honnan szökött meg, így a Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítvány őrzi azt a boát, amit Dunaharasztiban fogtak be. A közel másfél méteres kígyó már szinte teljesen kihűlt, amikor az állatmentők begyűjtötték. A helyiek nem mertek hozzányúlni az állathoz, a Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítványt hívták a befogásához. A beszámolók szerint a másfél méteres kígyó az esti hidegben már szinte teljesen kihűlt és lelassult a mozgása. A boát megvizsgálták a szakemberek és megállapították, hogy korábban sérüléseket szenvedett  és vélhetően már hetek óta kóborolhatott a környéken, jelenleg keresik a gazdáját. Az állatmentők a Facebook-oldalukon azt írták, hogy először hitetlenkedve álltak a bejelentés előtt, hiszen többnyire  siklókhoz hívják őket, de most nem ez történt. Dr. Tóth Szabina egzotikus szak állatorvos, az alapítvány vezetője a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy két hétig keresik a kígyó gazdáját.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink