Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 08. szerda Mihály napja van.
Kiestek
Elválasztó
Hírek » Sport » Kiestek
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A házigazda magyar válogatott nem jutott fel a budapesti divízió I/A-s jégkorong-világbajnokságon, miután a szombati zárómérkőzésen kétgólos előnyét eladva, szétlövéssel 3-2-re kikapott a brit együttestől. Az első két helyen zárt brit és olasz együttes lesz tagja jövőre a 16 csapatos elitnek, az utolsó lengyel csapat pedig 2019-ben a divízió I/B-ben szerepel majd. A torna legjobb kapusa Vay Ádám lett, de az álomcsapatban helyet kapott a magyar válogatott csatára, Sebők Balázs is.
A magyarok nyerték a kempo-világbajnokság és -világkupa összetett csapatversenyét a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban. A mieink a küzdelmi kategóriában szintén első, míg a technikai divízióban harmadik helyen végzett. A négynapos versenyen több mint hatszáz versenyző mérte össze tudását.
A már korábban nyolcas döntőbe jutott ZF-Eger 14-6-ra kikapott az olasz Pro Recco vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában szombaton. A címvédő Szolnok pedig a román Bukarestet verte 9-17-re és biztos résztvevője a nyolcas döntőnek. A búcsúzó OSC pedig hétfőn száll medencébe a Hannover otthonában.    
A Szeged kikapott 81-83-ra otthon a ZTE-től szombaton a férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházában, így már nem juthat tovább a negyeddöntőbe. Az alsóházban az újonc DEAC könnyedén, 103-81-re verte a MAFC-ot, ezzel eldőlt, hogy biztosan bennmarad az élvonalban. A felsőházban pedig Körmend-Alba Fehérvár 92-87, és Kecskemét-Szombathely 93-88.
A MOL-Pick Szeged 24-34-re győzött Dabason, így döntőbe jutott a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján. A Tisza-partiak a címvédő Telekom Veszprém ellen vívják a finálét. A kiesés ellen küzdő Vác nagy csatában, 25-26-ra diadalmaskodott Csurgón.
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a Forma-1-es Azeri Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Vettel mellől a szintén négyszeres vb-győztes, címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája rajtolhat majd, míg a harmadik pozícióból csapattársa, a finn Valtteri Bottas startol. Az 51 körös Azeri Nagydíj vasárnap 14.10 órakor kezdődik.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink