Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 26. péntek Ervin napja van.
Kenutúrák
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Kenutúrák
Elválasztó

Indulnak a kenutúrák. 

Csoportos és egyéni evezős barangolásokon is rész vehetnek a kikapcsolódni vágyók a térségben - mondta Gere Ágnes, a szigetszentmiklósi TDM szervezet vezetője. A ráckevei Kis-Duna kenutúra Team legközelebb május 13-án indít szervezett kirándulást, mely során több mint 10 kilométeres szakaszon evezhetnek a kirándulók. Az evezést többféle programmal szakítják meg, így a turisták akár a hajómalomba is betérhet, felfedezhetik a természeti értékeket, fürdőzhetnek a Kis-Dunában és közös ebéden vehetnek részt. Gere Ágnes hozzátette: teljesen kezdők és haladók is részt vehetnek a túrán, hiszen az út nem megerőltető. Mielőtt bárki hajóba szállna, kötelező oktatáson sajátíthatják el az evezés technikáját. 
A TDM szervezet vezetője kiemelte: a térségben több helyszínen, így Szigetszentmiklóson is lehetőség van arra, hogy a hét bármely napján kenut kölcsönözzenek a kirándulók és egyénileg merítsék az evezőt a vízbe.
Kép forrása: vizitura.hu

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink