Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 26. péntek Ervin napja van.
K1 érem
Elválasztó
Hírek » Sport » K1 érem
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei.

Jakabos Zsuzsanna kilenc, Bernek Péter öt aranyéremmel zárta az úszók rövidpályás országos bajnokságát Százhalombattán, amelyen a 17 éves Milák Kristóf és a 16 éves Késely Ajna négy-négy egyéni számban diadalmaskodott. Az éremtáblán a Győr végzett az élen (16 arany, 5 ezüst, 9 bronz) a BVSC, az Érd és az Eger előtt. A zárónapon Jakabos 50 m gyorson a harmadik egyéni elsőségét gyűjtötte be, és az egész bajnokságot záró női vegyesváltóban is benne volt, amely országos csúccsal győzött. A győriek tizenkét váltóból kilencet nyertek meg, Jakabos hatban volt benne. Késely fél órán belül győzött 400 m vegyesen és 200 m gyorson. Bernek Péter 200 m gyorson megelőzte az ifjú trónkövetelőket, Németh Nándor és Milák Kristóf saját korosztályának országos rekordjával vigasztalódott. Illetve Milák a 100 m hát aranyérmével is, ami az érdi úszónak már negyedik egyéni számban aratott diadala volt az ob-n. Gyárfás Bence élete első egyéni felnőtt aranyérmét szerezte meg, a győri úszó 50 m pillangón bizonyult a leggyorsabbnak. Az ob legértékesebb időeredményét a férfiaknál Bernek Péter (400 m vegyes), a nőknél Késely Ajna (800 m gyors) érte el, ezért ők különdíjban részesültek.
Ahol elindult, ott aranyérmet nyert Veres Roland a budapesti kick-box világbajnokságon: a BOK Sportcsarnokban a vb-t záró gálán az 57 kg-os versenyző - a light-contact és a kick-light után - a pointfightingban is első lett szombaton. A zárónapon 84 kilóban Mórádi Zsolt is nyert, és mindketten tagjai voltak a csapatversenyben győztes magyar együttesnek. A nők mezőnyében Miskolczi Anett második aranyát gyűjtötte be, ám ezúttal mérkőzés nélkül, miután német ellenfele betegség miatt nem tudott kiállni a light-contact 65 kg-os döntőjére. A ringesek között is lett magyar aranyérmes: A szigetszentmiklósi Habash Antoine K1-ben a 63,5 kg-osok között diadalmaskodott. A full-contact 67 kg-os súlycsoportjában Görbics Gábor, +91 kilóban pedig Berki Károly ezüstérmet szerzett.
Az Érd HC hazai pályán 31-21-re legyőzte a francia Issy Paris csapatát a női kézilabda EHF Kupa selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc szombati, első mérkőzésén.
A magyar női kosárlabda-válogatott 73-70-re győzött vendégként Litvánia legjobbjai ellen a 2019-es Európa-bajnokság csoportselejtezőjének szombati nyitányán. A júniusi, csehországi Eb-n a nyolcaddöntőig jutott magyarok szerdán Albánia csapatát fogadják Miskolcon.
Valtteri Bottas, a világbajnok Mercedes istálló finn pilótája nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj szombati időmérő edzését. A 28 éves Bottasnak az idén és pályafutása során is ez a harmadik pole pozíciója. A rajtrácson a második helyet a négyszeres vb-győztes Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője foglalja majd el, míg a harmadik pozícióból Kimi Räikkönen, a Ferrari finn pilótája indul. A Brazil Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 17 órakor kezdődik Sao Paulóban.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink