Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 08. szerda Mihály napja van.
A jövő városát építené az ÉSZKE
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » A jövő városát építené az ÉSZKE
Elválasztó

Cél, a minél élhetőbb település.

Folytatni kell a fejlesztéseket Százhalombattán, hogy minél élhetőbb legyen a település – jelentette ki az Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület elnöke egy önkormányzati választási fórumon. Vezér Mihály a szervezet polgármesterjelöltje, jelenlegi városvezető elmondta: ez akkor teljesülhet, ha erős a helyi gazdaság, vannak munkahelyek, átfogó a szociális gondoskodás, megnyugtató a közbiztonság, a közterületek, az intézmények és az otthonok megfelelő kereteket nyújtanak az élethez.
Kiemelt feladat az idősek és a fiatalok támogatása - a százhalombattai 1 - es választókörzet ÉSZKÉS képviselőjelöltje szerint. Furcsa Katalin a választási fórumon hangsúlyozta: folytatni kell az ingyenes oltási és szűrési programokat, nagyon fontos a diákösztöndíj megtartása, valamint a nő – és gyermekvédelem erősítése. Hozzátette: a kerületi feladatokat elsődlegesen a lakók igénye szerint kell meghatározni.
Folytatódhat Százhalombatta fejlődése, amelyhez elengedhetetlen az ipai park bővítése – mondta a helyi 2 - es választókerület ÉSZKÉS képviselőjelöltje az önkormányzati választási lakossági találkozón. Győri István hangsúlyozta: az újabb vállalkozások megjelenése segíti a munkahelyteremtést, ami a legfontosabb feladatok között szerepel. Kerületi szinten elsődleges a piactér fejlesztése, a járda és – parkolóépítés, valamint a közlekedésbiztonság növelése – mondta el Győri István a Lakihegy Rádiónak.
Csak a város. Kizárólag a lakók érdekeit kell képviselni a városvezetésben – nyilatkozta a Lakihegy Rádiónak Százhalombatta 3 –as választókörzetének ÉSZKÉS képviselőjelöltje. Körömi Lajos az egyesület önkormányzati választási fórumán elmondta azt is: az egyik fő cél a közrend, közbiztonság további erősítése, ami hozzájárul a vállalkozásbarát környezethez, illetve a foglalkoztatás növeléséhez. Hozzátette: közösségi érdek az önként vállalt szociális gondoskodás megtartása.
Megszólalók: Furcsa Katalin, Győri István, Körömi Lajos 
 
 
Az ÉSZKE következő választási fórumát Kovács Lajos, a 4. és Török Sándor az 5. választókerület képviselőjelöltje a Hotel Trainingben tartja ma 17 órakor. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink