Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 26. péntek Ervin napja van.
"Jól halad"
Elválasztó
Hírek » Sport » "Jól halad"
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden. 

Minden jól halad a vizes VB-vel kapcsolatban  jelentette be a szervezőbizottság elnöke. Seszták Miklós fejlesztési miniszter elmondta, hogy hetvenhárom nappal a Magyarország által valaha rendezett legnagyobb sportesemény, a vizes világbajnokság rajtja előtt minden előkészület a tervezett ütemben halad. Ismertette, hogy a világbajnokság szervezési költsége 32,9 milliárd forint, ám ehhez még hozzájön a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA által kiszabott jogdíj is, így 38,6 milliárd forint a vb szervezési és működési költsége. Hozzátette, hogy a vb-vel kapcsolatos fejlesztések értéke csaknem 92 milliárd forint és ebből 85 milliárdot akkor is elkoltöttek volna a fejlesztésre, ha a világversenyt nem hazánk rendezi. 
Veréb István a negyeddöntőben kikapott. Az újvidéki birkózó Európa-bajnokság mai nyitónapján a szabadfogásúak 86 kilogrammos kategóriájában szereplő, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes szombathelyi sportoló a szerb Aleksandros Gosta ellen aratott technikai tus-győzelem után a 16-ban a bolgár Georgij Szredkov ellen lépett szőnyegre sikertelenül. Veréb István már csak a vigaszági bejutásban bízhat. 
Éremeső. A Portugáliában rendezett kempo-világbajnokságon, 85 érmet, 36 aranyat, 24 ezüstöt és 25 bronzot szereztek a magyarok. Így a 25 ország részvételével zajló bajnokság éremtábláján a második helyen végeztek a magyarok. 
 
Kép forrása: 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink