Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 21. kedd Konstantin napja van.
Játszhat-e Messi?
Elválasztó
Hírek » Sport » Játszhat-e Messi?
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Markó Edina, a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét az olimpiai bajnok Németország elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A szakember sérülés és eltiltás miatt több alapemberére sem számíthat a szeptember 20-i mérkőzésen, ezért új játékosok is lehetőséget kaptak, többen közülük még egyáltalán nem szerepeltek a nemzeti csapatban.Kilencvenkét éves korában meghalt a négy olimpián is érmes amerikai súlyemelő, Norbert Schemansky. A budapesti székhelyű nemzetközi sportági szövetség, az IWF honlapján pénteken tudatta a hírt. Schemansky első amerikaiként állt négyszer is dobogóra a nyári ötkarikás játékokon: 1952-ben félnehézsúlyban aranyat nyert, nehézsúlyban 1948-ban ezüstöt, 1960-ban és 1964-ben bronzot. Rajta kívül csupán hárman vannak a súlyemelés történetében, akik szintén négyszeres olimpiai érmesek.Eldőlt, játszhat-e szombaton Messi A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban  szereplő Barcelona argentin klasszisa izomsérüléssel bajlódott, de már készen áll a játékra. Ennek ellenére nem biztos, hogy Luis Enrique megkockáztatja az Alavés elleni szerepeltetését. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Enrique annyit mondott, Messi akár már játszhat is.
Kép forrása: www.skysports.com

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink