Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 02. csütörtök Zsigmond napja van.
Járművek a halőröknek
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Járművek a halőröknek
Elválasztó

Nagy segítség. 

21 gépjárművel, 11 robogóval és 11 darab utánfutóval bővítette halőri flottáját a a Magyar Országos Horgász Szövetség. A fejlesztést 187 millió forintból valósították meg. A horgászszervezeti gépjárműflotta bővítésének negyedik ütemében 16 darab Suzuki Jimny kisméretű halőri terepjáró és 5 darab Suzuki Vitara összkerék-meghajtású, hibrid rendszerrel rendelkező ügyvitel-támogató személygépjármű állt szolgálatba. A kocsik közül kettő a Ráckevei-Soroksári Dunaágnál szoltálatot teljesítő halőrök munkáját segíti majd. A gépjárműflottát a most átadott 21 darab gépjárművel együtt összesen jelenleg 72 darab halőri terepjáró, 20 darab ügyvitelt támogató összkerékmeghajtású személygépjármű, továbbá 52 darab halőri robogó és 54 darab utánfutó alkotja. 

Fotó: pecaverzum.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink