Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Heaven Street Seven - Sajnálom
Naptár ikon
2020. július 02. csütörtök Ottó napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Ismét tanácskoznak a képviselők
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Ismét tanácskoznak a képviselők
Elválasztó

Személyesen egyeztetnek. 

Újból lesz képviselő-testületi ülés Dunaharasztiban. A járványügyi veszélyhelyzet idején nem találkoztak személyesen a képviselők, akik június 29-én, kedden, 14 órától tartják soros ülésüket. Több napirend is foglalkozik majd a helyi egészségüggyel, hiszen pályázatokat bírálnak el és döntenek egy praxis adás-vételével kapcsolatban is. Döntenek majd a közvilágítás fejlesztésével kapcsolatos idei tervekről, közműfejlesztésről és új helyi adórendelet megalkotásáról is szó lesz. Emellett felülvizsgálják majd az étkezési díjakat és téma lesz majd a helyi önszerveződő közösségek 2019-es munkája, valamint az idei évre nyújtandó támogatások mértéke is. Beszámol a tavalyi évi munkájáról az Önkormányzat Városfejlesztési, Közbiztonsági és Környezetvédelmi, valamint a Pénzügyi Bizottsága is. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink