Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Spike - Respect
Naptár ikon
2020. november 27. péntek Virgil napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Intézményi fejlesztések Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Intézményi fejlesztések Dunaharasztiban
Elválasztó

Folyamatos a fejlődés. 

Lezárult a műszaki átadás-átvételi eljárás az energetikai pályázattal érintett három intézmény, a Mese Óvoda, a Művelődési Ház és a Városi Bölcsőde esetében. A pályázat záró beszámolóját is benyújtottak. A dunaharaszti intézmények a fejlesztés során korszerű fűtési rendszert, modern nyílászárókat és környezetkímélő energiaellátást is kaptak. Ezzel együtt befejeződött a Százszorszép Tagóvoda tavaly elvégzett felújításának pénzügyi elszámolása, a támogató szervezet kifizette a fennmaradó támogatási összeg. Ennek a munkának az esetében benyújtják a záró beszámolót. A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ kivitelezésében megkezdődött a dunaharaszti Hunyadi János Német Nemzetiségi Általános Iskola konténer termekkel történő bővítése. Erre azért van szükség, mert igencsak megemelkedett a gyermeklétszám, így emelni kell az intézmény befogadóképességét is. A konténerekben ugyanúgy biztosítható a fűtés, mint a hagyományos épületekben és külön vizesblokkal is rendelkeznek. Mindeközben Dunaharasztiban folyamatban van a jövő évi költségvetés összeállításához az intézményi karbantartási igények felmérése és azok várható költségeinek meghatározása.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Kíváló előadásokkal vája Önöket minden hónapban a tököli Művelődési Központban.

Művelődési Központ Tököl, tel: 06 24 510 905

Mi értéket, örömöt és mindig jó estét kínálunk !

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Fűszeres forralt bor, gyümölcsös meleg tea, forró csoki, kürtős kalács, sütőtök, és a sült gesztenye nosztalgikus illata kikapcsol, feltölt a Terasz Café & Cocktailban.

Szigethalomon a Dunasor 64-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink