Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. február 23. vasárnap Alfréd napja van.
Helyben elérhető
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Helyben elérhető
Elválasztó

Nem maradnak védőnők nélkül a Felsőtagon élők.

 Mint az ismert Szigetszentmiklós korábban a szomszédos Csepellel kötött megállapodást, amely tartalmazta a településrészen élők ügyeleti ambulancia, háziorvosi, valamint védőnői ellátását. A képviselő-testület legutóbbi ülésén a többi között ennek kérdéseiről is tárgyalt. Nagy János polgármester elmondta, hogy először azonnali hatállyal akarta felmondani a megállapodást a XXI. kerületi önkormányzat - a többi között arra hivatkozva, hogy ők is munkaerőhiánnyal küzdenek. Ezt követően tárgyalások útján sikerült elérni azt, hogy ez ne azonnali felmondással történjen, hanem az orvosi ellátás esetében január 31-ig, a védőnői ellátás esetében pedig március 31-ig fennálljon. Február 1-jétől már a szigetszentmiklósi Központi Orvosi Ügyelet látja el a felsőtagiakat. Mivel szabad orvosválasztás van, így azok számára, akik eddig is Csepelre jártak háziorvoshoz nem okoz változást. Az újonnan beköltözők esetében viszont a helyi háziorvosok lesznek elérhetők.  

A Szigetszentmiklósi Védőnői Szolgálat április elsejétől veszi át a Felsőtagon élő gyermekek ellátását - emelte ki Nagy János. Ezt körzetbővítéssel tudják kivitelezni, de jelenleg is vannak olyan védőnői álláspályázatok, amelyre várják a szakemberek jelentkezését. Nagy János megjegyezte, hogy a határidők kitolásának köszönhetően orvosolni tudják a helyzetet, és nem marad ellátás nélkül a szigetszentmiklósi városrész.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink