Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 27. szombat Zita napja van.
Hajszál híján nyertek
Elválasztó
Hírek » Sport » Hajszál híján nyertek
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Babos Tímea, oldalán az indiai Rohan Bopannával, 2:6, 6:4, 11-9-re, döntő rövidítésben, 1 óra 8 perc alatt meccslabdáról kapott ki vasárnap a Gabriela Dabrowski, Mate Pavic kanadai, horvát duótól az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosának döntőjében. A 2015-ös wimbledoni verseny után második vegyes páros Grand Slam-döntőjét elvesztő Babos Melbourne-ben összesen 485 000 ausztrál dollárt keresett, ami átszámítva 97 millió forint.
A Dunaújváros kétgólos különbséggel, 27-25-re legyőzte a vendég Vácot a női kézilabda NB I szombati játéknapján, így a hazaiak éppen aktuális ellenfelüket megelőzve feljöttek az ötödik helyre. Az Érd is hazai pályán nyert 35-22-re az Alba Fehérvár ellen. A Siófok pedig a Békéscsabát verte 39-29-re.
A Fehérvári Titánok csapata hazai pályán simán, 1-5-re kikapott szombaton a Corona Brasov együttesétől a jégkorong Erste Liga középszakaszának alsóházában.
A Bajnokok Ligája-résztvevő OSC a Pécs csapatát, az Eurokupában elődöntős Miskolc pedig a Tatabányát győzte le hazai medencében a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján. Az eredmények: OSC-Újbuda-PVSK 10-6, Miskolc-Tatabánya 13-9, Szeged-Szentes 5-9, ZF-Eger-Honvéd 17-4.
A listavezető Szolnok, a második Körmend és a harmadik Falco is magabiztos győzelmet aratott szombaton a férfi kosárlabda NB I-ben. Az Eredmények: Körmend-Kaposvár 94-77, MAFC-Szombathely 78-88, Pécsi VSK-Atomerőmű SE 84-86, Szolnok-Szeged 85-70.
A Szekszárd szombaton harminc ponttal, 83-53-ra nyert a PINKK-Pécsi 424 vendégeként, így továbbra is százszázalékos a női kosárlabda NB I-ben. A további eredmények: DVTK Miskolc-MTK-Budapest 87-54, Sopron-Győr 63-49, Újbuda-Cegléd 65-87.
kép: blikk.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink