Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Rácz Gergõ/Orsovai Reni - Mostantól
Naptár ikon
2020. július 15. szerda Henrik napja van.
Gyakoriak a helyszíni szemlék
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Gyakoriak a helyszíni szemlék
Elválasztó

Gondot okoz a sok eső.

Az időjárás változatos arcát mutatta az elmúlt hetek során, gyakoriak a csapadékos időszakok, amihez Szigetszentmiklós csapadékvíz-elvezető rendszere nem mindenhol tud eredményesen alkalmazkodni. Az ingatlanok előtti árkok tisztán tartása ezért is fontos feladata a lakóknak ebben az időszakban. Egy nem hatékonyan működő árokból könnyen kicsordulhat az esővíz, és elöntheti a lakóházat. Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere elmondta, hogy az év elejétől működik a Polgármesteri Hivatalban az az iroda, amelynek mérnök munkatársai  - a Szigeti Vízművekkel közösen - a csapadékvíz okozta kellemetlenségekkel foglalkoznak. Az ún. SmartCity keretein elül a város Szigethalommal közösen pályázik majd olyan uniós forrásokra, amelyekkel az esővízproblémát is orvosolhatja a település. Hozzátette: a napokban több bejelentés érkezett a lakóktól, hogy egyes utcákban gondot okoz a csapadékvíz. Az iroda munkatársai helyszíni bejárást tartanak mindenhol. A polgármester kiemelte, hogy mindennap foglalkoznak a beérkezett igényekkel. Ahhoz azonban, hogy a vízelvezetési problémák megoldódjanak, lakossági együttműködésre és folyamatos munkára van szükség.

 

Kép forrása: https://hhsmedia.com

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink